Partnere

CSR Speed Dating er et samarbejde mellem pensionsselskabet Skandia, Arbejdernes Landsbank, Frivilligcenter Vesterbro, Frivilligcenter Amager og Københavns Kommune.

I forbindelse med frivillighedens år i 2011, udviklede Skandia og Københavns Kommune sammen konceptet; Speed Dating for foreninger og virksomheder.
Det allerførste arrangement blev afholdt i festsalen på Københavns Rådhus.

Arrangementet var en stor succes og alle deltagerne fandt enten et match eller skulle "date" nogle af deres potientielle samarbejdspartnere igen.

Arbejdernes Landsbank deltog også som virksomhed ved dette arrangement og har hvert år siden deltaget både som et inspirerende eksempel og som almindelig deltager.

Københavns Kommune videreudviklede herefter på konceptet. Erfaringen viste nemlig at gør man initiativet endnu mere lokalt forankret, er der større sandsynlighed for værdifulde samarbejder. Siden har både Frivilligcenter Amager og Frivilligcenter Vesterbro afholdt henholdsvis et og to Speed Dating arrangementer.
   

Nyt koncept

Parnerskabet mellem de fem ovennævnte virksomheder/institutioner og ønsket om at udvikle konceptet yderligere er sket, fordi erfaringerne viser at denne type af etablering af partnerskaber er yderst givtige. Er der først opstået relationer mellem en forening og en virksomhed, er der stor sandsynlighed for yderligere samarbejder eller at finde modet til at afprøve nye partnerskaber.

I konceptet ligger, at man kan finde inspiration, hente materialer og få sparring til at afholde et lignende CSR Speed Dating arrangement i sit eget lokalområde.

Kontakt en af partnerne her >>

Kontakt os

Har du spørgsmål til CSR Speed Dating, er du velkommen til at kontakte os.

> Kontakt os

Samarbejdspartnere

samarbejdspartnere